# 27 KARADENİZ YE- MİNİK MISIR EKMEKLERİ (PEYNİRLİ VE DEREOTLU)

15 Eki

Zamanın ne kadar hızlı geçtiğini etkinlik günleriyle anlıyorum. Yoğun geçen bir ayın ardından etkinlik günü geldi. Maalesef yoğun günler geçirdiğim için yeni bir şeyler hazırlayamadım ve arşivde yeralan tek Karadeniz tarifiyle karşınızdayım.
Aslında Karadeniz mutfağını araştırıp, yeni tarifler denemek istiyordum ama olmadı artık, Yeşim’in etkinliğine katılanların tarifleriyle öğreneceğim bu mutfağı. Yeşim’e teşekkür edip, kolay gelsin diyorum. Tarife ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Afiyet olsun…

Reklamlar

8 Yanıt to “# 27 KARADENİZ YE- MİNİK MISIR EKMEKLERİ (PEYNİRLİ VE DEREOTLU)”

  1. Burçin'in Denemeleri Ekim 15, 2007 8:06 pm #

    Ellerine sağlık Neslihan’cığım. Çok güzel görünüyor mısır ekmekcikleri. Etkinlik için ben de mısır ekmeği pişirdim. Üstelik muffin kalıbında :))Sevgiler,

  2. Neslihan Ekim 16, 2007 7:14 pm #

    Burçinciğim, çok teşekkürler canım, evet pişti olmuşuz neyse benimkiler peynirli de tamamen aynı olmaktan kurtarmısız:)Sevgiler

  3. YESIMLI TARIFLER Ekim 17, 2007 5:27 am #

    Neslihan etkinliğe katılımın için bu güzel lezzetin için çok teşekkür ediyorum ellerine sağlık

  4. hunerlieller Ekim 17, 2007 10:40 am #

    merhabalar çok güzel görünüyolar..elinize saglık..blogunuzda ayrıca çok güzel..tebrikler….

  5. nino Ekim 17, 2007 6:38 pm #

    ellerine saglik canim etkinlik yemegin nefis gorunuyor

  6. Tombuk Ekim 18, 2007 1:14 pm #

    Sevgili Neslihan,Ben de etkinliğe mısır ekmeğiyle katıldım ama benimki biraz(!) sert oldu..Zor yedik, öyle diyeyim sana. :))Senin ekmeğin çok iyi görünüyor.Muffin kalıbında pişirmek de iyi fikir doğrusu. ;)Sevgiler 🙂

  7. Neslihan Ekim 18, 2007 8:48 pm #

    Yeşim ben teşekkür ederim, ellerine sağlık konu çok iyi olduSevgilerHünerlieller, hoşgeldin, çok teşekkürlerSevgiler

  8. Neslihan Ekim 18, 2007 8:51 pm #

    Nihancım, çok teşekkürlerSevgilerSevgili Tombuk, hoşgeldin, bu ekmek çok sert değildi rahatça yemiştik ve yiyenlerde beğenmişti, evet muffin kalıbı iyi oldu, böylece keserken dağılma durumu ortadan kalktıSevgiler

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: