Soframız Hale’nin ev sahibi olduğu Bayat Ekmekler etkinliğimiz de bitiyor. Ben yeni bir şey yerine, son birkaç etkinlikte yaptığım gibi arşivden bir tarifle katılıyorum. Bir taraftan yeni şeyler deneyememenin sıkıntısı olmakla birlikte, diğer taraftan arşivimin genişlemiş olduğuna ve buradan etkinlik tarifi çıkarabilmeme seviniyorum.
Etkinlik tarifim yakın zamanda sizlerle paylaştığım
pizza ekmek dilimleri, etkilik için başka bir şey yapsamda bu tarifi mutlaka tekrar yazardım, çünkü bizim ailenin bayat ekmekler için en sık uyguladığımız tariftir. Bayat ekmekleriniz için tarifin adresi aşağıda, afiyet olsun…
http://alacarte-neslos.blogspot.com/2008/01/kahvaltimiz-ve-pizza-ekmek-dilimleri.html
Bunu beğen:
Beğen Yükleniyor...
İlgili
Neslihan’cığım,Bayat ekmekleri ne güzel değerlendirmişsin.Ben de yaparım bunlardan ben farklı olarak karışıma süt de ekliyorum.Ekmek atılmasına hiç dayanamam evde kalan bayat ekmekleri son kırıntısına kadar kullanmaya çalışırım. Ellerine sağlık…
Neslihancım,Çok hoş görünüyor pizza ekmek dilimleri.. :)Ben de bir şeyler düşünüyorum etkinlik için..Ama daha uygulamaya geçemedim. :)Ellerine sağlık.Sevgiler..
Neslihan’cım, Bu pizza ekmek dilimlerine bayılırım. Ellerine sağlık canım, çok güzel olmuş.Sevgiler..
Hülyacım çok teşekkürler ben de herşeyi değeplendirmeye çalışırım, yiyecek atmak beni üzer, bir dahaki sefere sütte ekleyip denerimSevgilerimleTombukcum çok teşekkürler, senin tarifi de bekliyoruz o zaman:)SevgilerimleEbrucum çok teşekkürler, benim de favorilerimden bu tarif.Sevgilerimle
söyliyecek bişey bulamıyorum mükemmelsiniz.ben dün keşfettım bu sayfayı ve cok verımlı bı sayfa olusturmussunuz tebrik ederım